KESÄILTA SOI Vihannin kirkossa
Keskiviikkoiltaisin klo 20
19.6. Viisikielisen sävelin – Suvilinnun laulut Nea Käpylä, Maija Mänttäri, Veera Törmikoski, Iita ja Senni Rankinen.
Kolehti Kirkon ulkomaanavulle. (Huom. päivä muuttunut, oli aiemmin 26.6.)

10.7. Laulu- ja soitinmusiikkia – Leena, Kaisa, Martta, Saara, Sanni ja Asko Rautakoski
24.7. Emma Hirvilammi ja Jere Hölttä – laulu, Tetyana Kushniruk – piano.
31.7. Urkumusiikkia Elisa ja Joni Vikki
Ohjelmat 10,- seurakunnan musiikkityölle

Kesäilta soi –musiikki-iltoja on Vihannin kirkossa pidetty 1990-luvulta lähtien. Tulevan kesän ensimmäinen tilaisuus on 26.6. teemalla ”Viisikielisen sävelin”.
Tuolloin musiikkia esittävät vihantilaiset nuoret Nea Käpylä, Maija Mänttäri, Veera Törmikoski, Iita Rankinen ja Senni Rankinen. Illan kuluessa lauletaan yhteislauluja ”Suvilinnun laulut” -vihkosta ja kolehti kerätään Kirkon ulkomaanavulle.

10.7. on perinteinen Rautakosken perheen iltamusiikki. Mukana ovat tällä kertaa Leena, Kaisa, Martta, Saara, Sanni ja Asko Rautakoski. Soolovalikoimassa ovat yksinlaulu, urut, piano, fagotti, huilu ja kantele.

24..7 Vihannin Vesihelmiviikon tilaisuudessa musisoivat laulajat Emma Hirvilammi ja Jere Hölttä, pianistina on Tetyana Kushniruk. Luvassa on myös uutta musiikkia paikallisiin teksteihin sävellettynä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

31.7. kuulemme urkuja, pianoa ja huilua, kun Elisa ja Joni Vikki tulevat soittamaan. Odotamme viime kesän tapaan soittajien mahtavaa ja saumatonta yhteismusisointia ja huikeaa musiikkielämystä.

Juhannusaaton ilta Hietalankantin pihapiirissä on myös jokakesäinen tapahtuma, jonka iltahartaus korvaa juhannuspäivän aamujumalanpalveluksen. Maakirkkomessussa toisena juhannuspäivänä Lumimetsän nuorisoseuralla laulamme taas ”Suvilinnun laulut”-vihkosta.

Vihannin kesään liittyy myös jotain uutta. Vietämme iltajumalanpalveluksia, joissa musiikilla on tavallista isompi rooli. Tällaisia sunnuntai-illan messuja ovat 9.6., 7.7. ja 4.8. jumalanpalvelukset. Iltamessujen lauluissa suosimme mm. Viisikielistä ja virsikirjan lisävihkoa. 7.7. teemana ovat runot ja kantele.
21.7. klo 14 on perinteinen Järvikirkko kansanlaulukirkkona Vihannin kirkkojärven rannassa.