Seurakuntatapahtuma ”TOIVON VALAISEMA HUOMINEN”
Pattijoella 26.-30.1.2019
Toivo antaa meille rohkeutta ja voimaa jatkaa matkaamme silloinkin, kun tummat pilvet peittävät taivaan. Usko Jumalan mahdollisuuksiin ja hänen rakkauteensa saa meidät katselemaan huomiseen mitään pelkäämättä.
Meillä on suuri isä, kaikkivaltias Jumala, joka on antanut meille suuria lupauksia.Hän toteuttaa ne niin maailman tapahtumissa kuin oman elämämme poluilla. Meidän ei tarvitse koskaan pelätä.
Tämän sanoma äärelle kutsumme sinuakin tämän tapahtuman tilaisuuksiin.

Päivien ohjelman näet tästä  Seurakuntatapahtuma 26.-30.1.2019

Vierailijoina tapahtumassa julistustyöntekijät Terhi ja Pentti Smeds, julistustyön aluejohtaja  Lasse Pesu sekä aluejohtaja Mika Pouke Suomen Raamattuopistosta

Pattijoen seurakuntatalolla 26.-30.1.2019 järjestettävällä seurakuntatapahtumalla on pitkät juuret, mutta katse kohti tulevaa.
Tammikuun lopun seurakuntatapahtuma on Raahen seurakunnan ja Suomen Raamattuopiston (SRO) yhteisesti järjestämä kaikille avoin mahdollisuus tulla kuuntelemaan raamattuopetusta, laulamaan yhdessä ja tapaamaan ihmisiä.
Veikko Krekilä on ollut monen vuoden ajan mukana seurakuntatapahtuman järjestämisessä. Veikko kertoo, miten Suomen Raamattuopiston Raahen 10 hengen toimintaryhmä on aloittanut tulevan tapahtuman suunnittelun jo yli vuosi sitten.
-Puhujat ovat monesti niin kysyttyjä, että pitää hyvissä ajoin olla liikenteessä. Meillä tänä vuonna opettamassa jo useamman kerran tapahtumassa mukana olleet Smedsin pariskunta Terhi ja Pentti, sekä nyt toista kertaa saimme SRO:n aluejohtaja Lasse Pesun mukaan tapahtumaan, Veikko kertoo.
Veikon mukaan tapahtuman kulku noudattelee pääpiirteittäin menneiltä vuosilta hyväksi havaittua mallia, mutta uutta on se, että nyt aloitetaan jo lauantai-iltana.
-Tänä vuonna on todella lauantai-iltana nuorille suunnattu ”Meidän ilta” Pattijoen seurakuntatalossa. Siellä Lasse Pesu pitää Raamattutunnin, on musiikkia ja kahvittelua. Toivomme siitä hyvää avausta tapahtumalle, Veikko sanoo.
Veikko kertoo, että järjestäjien odotus tämän vuoden tapahtumalle on, että se hyvä suosio, joka tapahtumalla on aiempina vuosina ollut, saa jatkua.
-Joka ilta on 70-90 ihmistä kokoontunut Pattijoelle. Ihmiset tulevat kuuntelemaan sanaa, jota he haluavat kuulla.
Kutsu tapahtumaan onkin tarkoitettu kaikille, haluaa Krekilä painottaa.
-Iloitsemme siitä, että tapahtumassa on ollut mukana laajasti seurakuntaväkeä. Myös perheet on huomioitu siten, että jokaiselle illalle on lastenhoito saatu järjestettyä.
Tervetuloa – odotamme juuri sinua!